ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина та Луганщина разом протидіятимуть російській пропаганді

Вероніка Рой

|

Львівщина та Луганщина співпрацюватимуть в сфері інформаційної політики та антипропаганди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Сьогодні, 13 вересня, відбулось підписання меморандуму у сфері інформаційної інтеграції регіонів та протидії агресивним пропагандистським впливам з боку Росії між Львівською облрадою, Львівською ОДА та Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією.

Відтак,  очільник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський та голова Львівської облради Олександр Ганущин підписали тристоронній меморандум.

У межах співпраці уже найближчим часом заплановано спільні телевізійні проекти. Їх готуватимуть спільно журналісти Луганського обласного телебачення та комунального телеканалу «Перший Західний».

Відтак, сторони задекларували готовність до реалізації спільних проектів та ініціатив в інформаційній галузі, зокрема спільну підготовку проекту «Зшиваємо Україну: медіа за подолання стереотипів», що подається на конкурс проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, у рамках  Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

«Це підписання підтверджує на регіональному, обласному рівні країна єдина. Спільні наші починання ми будемо пропонувати і на загальнодержавному рівні, це є ініціатива і обласної ради, і вона буде підтверджена ініціативною Львівської обласної державної адміністрації про програми секторальної підтримки, які потрібно виносити на загальнодержавний рівень. І ми будемо претендувати щоб наші проекти були відібрані, а потім поширені на території всієї країни» – наголосив Ростислав Замлинський.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *