ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Львів прийматиме міжнародні змагання зі стрільби з лука

|

Завтра, 12 вересня, о 13.30 год. на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо» України на вул. Янева, 10 стартують 54-ті Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь 2017». Змагання цьогоріч приурочено до 60–річчя від дня заснування Львівської обласної федерації стрільби з лука, з якої почалось відродження спортивної стрільби з лука в Україні, та Дня фізичної культури та спорту, інформують у прес-службі Львівської міськради.

Львів для стрільби з лука є історичним містом, саме тут у 1931 році було створено Міжнародну федерацію стрільби з лука (FITA), тут відбувся і перший Чемпіонат світу.

Організаторами заходу є Львівська обласна федерація стрільби з лука спільно з управлінням молоді та спорту Львівської міської ради та ЛКП «Спортресурс». На проведення заходу з міського бюджету м. Львова виділено фінансову підтримку в сумі 355 910 гривень.

Цей турнір є одним з найдавніших спортивних змагань, який з 1964 року  проводиться саме у Львові і є одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби  з лука.  Учасниками змагань за понад сорок років побували учасники Олімпійських ігор, Чемпіонатів світу та Європи, які щороку показують високі результати та тішать вболівальників новими рекордами.

Для участі у змаганнях «Золота осінь 2017» очікується понад  250 лучників, що представлятимуть команди: Білорусії, Ізраїлю, Польщі, Туреччини та 10 областей України.

Фінальна частина змагань відбудеться в центральній частині міста.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *