ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на найромантичніший концерт осені

|

Львів’ян та гостей міста кличуть на найромантичніший концерт осені від маестро Святослава Кондратіва, який виступить у Львові з ексклюзивним проектом «Світ очима скрипаля». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Композиції, з яких складена програма концерту, не залишать байдужими нікого, бо в них буде все, і шалена експресія, і бурхливий драматизм, і п’янка лірика. Але не чекайте, що маестро вийде на сцену в смокінгу та метелику. Стиль Святослава Кондратіва – сучасність та максимальна зручність, тому і музика скрипаля така доступна і зрозуміла.

Присутні матимуть чудову нагоду наживо відчути силу інструментальної музики, яка вже давно підкорює світові сцени.

Як відомо, Святослав Кондратів – відомий український скрипаль, який працює в жанрі pop-violin, і саме у цьому жанрі його називають першою скрипкою України! До Львова він завітає разом зі своїм бендом.

Музичні відео, які знімає скрипаль, набирають сотні тисяч переглядів в Інтернеті, тисячі вподобань, поширень та схвальних коментарів.

Концерт відбудеться 29 вересня на сцені концерт-холу «Малевич». Квитки вже у касах міста: «Старенький трамвай», вул. Підвальна 11; Центральна каса, вул. Дорошенко , 19; Сувенірна гільдія, Площа Ринок, вул.. Шевська, 1; ТЦ «Опера-Пасаж» пр-т Перемоги, 27, а також на сайтах за лінками Concert.ua та Kasa.in.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *