ОСТАННІ НОВИНИ

На заході України планується передислокація озброєння та військової техніки

Андрій Котенський

|

На заході України планується передислокація озброєння та військової техніки, а відтак людям нагадують про відповідальність за ведення фото та відео зйомки військової техніки,  режимних військових об’єктів Повітряних Сил Збройних Сил України та спроб проникнення на їх територію. Про це Львівському порталу повідомили у ПвК «Захід» ПС ЗС України.

Звернення командування «Захід» передовсім стосується мешканців міст і селищ, що розташовані в зонах відповідальності військових частин з’єднання в західному регіоні.

«Шановні краяни! У зв’язку з залученням сил та засобів Повітряного командування «Захід» до проведення низки командно-штабних навчань, планується передислокація озброєння та військової техніки. Нагадуємо про відповідальність за ведення фото та відео зйомки військової техніки,  режимних військових об’єктів Повітряних Сил Збройних Сил України та спроб проникнення на їх територію», – йдеться у повідомленні.

Командування з’єднання звертається до кожного з проханням бути уважними…

«Використання різного роду фіксуючої апаратури при передислокації озброєння та військової техніки підрозділів буде вважатися порушенням, прирівняним до спроби проникненням на територію військового об’єкта», – йдеться у повідомленні.

Особи, причетні до таких інцидентів будуть затримані та притягнуті до відповідальності, згідно до норм законодавства України.

Також військові застерігають від провокаційних дій поруч з військовими частинами та колонами військової техніки та звертаються до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи, Службу безпеки України, Національну поліцію про підозрілих осіб та їх дії.

Телефон гарячої лінії: (0322) 2-35-66-99 черговий Повітряного командування «Захід».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *