ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янин викрав на 70 тисяч «ювелірки» своєї співмешканки, а потім здав у ломбард

Дарина Смеречанська

|

У Золочівському районі чоловік обікрав співмешканку на 70 тисяч гривень. 37-річний львів’янин, скориставшись тим, що жінки не було вдома, викрав золоті прикраси, які в подальшому здав у ломбард, а гроші витратив на власні потреби. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

В Золочівський відділ поліції 7 вересня, за допомогою звернулася 42-річна мешканка району. Жінка повідомила, що з її дому зникли ювелірні вироби. Сума завданих збитків становить близько 70 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний співмешканець заявниці, 37-річний житель Львова. Він, скориставшись тим, що жінки не було вдома, викрав золоті прикраси, які в подальшому здав у ломбард, а гроші витратив на власні потреби.

Поліцейські перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *