ОСТАННІ НОВИНИ

Донецькі переселенці посадять троянди у Львові

|

Сьогодні, 8 вересня, о 12.00 год. громада соціально відповідальних переселенців, представники ГО «Українська народна рада Донеччини та Луганщини», ГО «Екологічний клуб ПОЛе», ГО «Наукова» та учні школи № 83 проведуть благодійну акцію для міста, яке для багатьох переселенців вже встигло стати рідним – для Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Колись, до початку війни, Донецьк називали містом мільйона троянд. Отож, ми вирішили, що буде правильним на знак подяки львів’янам за їхню гостинність подарувати саме троянди – як символ справжнього українського Донбасу»,- зазначають організатори.

Акція відбудеться сьогодні, о 12.00 год. на перехресті вулиць Пулюя та Трускавецької, поблизу школи № 83, активісти висадять троянди.

«Ми переконані, що такі проекти допоможуть інтеграції переселенців з місцевими громадами, сформують соціально-активний прошарок, а також сприятимуть знайомству в реальному житті переселенців і львів’ян.

Ми щиро бажаємо зробити свій внесок у розвиток Львова, адже вважаємо це місто рідним, і дуже вдячні львів’янам за те, що вони так тепло нас прийняли»,- додають організатори.

Фото: Відомості.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *