В управлінні транспорту кажуть, що із з АС «Західна» курсує 47 автобусів

Дарина Смеречанська

|

Станом на ранок з АС «Західна» курсує 47 рейсових маршруток. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, станом на ранок міські маршрутки, які курсують від АС «Західна», працюють за графіком, проблем із забиранням людей від автостанції немає. На чотирьох рейсових маршрутах, які курсують від автостанції, їздить 44 автобуси і 3 автобуси на експрес-маршрутах.

«Від автостанції курсують чотири міські маршрутки – № 2а, 21, 14, 28. Станом на ранок на маршруті 2а курсує 6 автобусів, на маршруті № 21 курсує 11 автобусів, на маршруті № 14 курсує 12 автобусів і на маршруті № 28 курсує 15 автобусів. Також від вчорашнього дня від АС «Західна» курсують експрес-маршрути. На рейсі працює три автобуси.

Відколи міжміські маршрутки перестали заїздити у місто, кожного дня ми моніторимо ситуацію із пасажиропотоком на маршрутах від автостанцій. Кожного ранку наші працівники присутні на АС «Західна». Станом на сьогодні на ранок жодних проблем із вивезенням пасажирів від АС «Західна» немає», – розповів Олег Партика, в. о. начальника управління транспорту ЛМР.

Нагадаємо, з 2 вересня частина приміських маршруток доїжджає лише до автостанцій у Львові, а звідти мешканцям треба добиратися.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *