ОСТАННІ НОВИНИ

Колишній головний поліцейський Жовківщини керуватиме патрульною поліцією на Луганщині

Катерина Родак

|

Учора, 6 вересня, начальник Головного управління Нацполіції Луганської області Сергій Комісаров  представив нового керівника патрульної поліції Луганщини – Олександра Гостіщева, який  перед тим керував Жовківським відділом поліції на Львівщині.

Під час представлення С. Комісарок зазначив:

«Хочу представити нового керівника патрульної поліції по обслуговуванню  міст Луганської області. Дуже добре, що у нас така тенденція, що зі Львівщини до нас приїжджають керівники».

Своєю чергою новопризначений Олександр Гостіщев поділився із планами на майбутнє:

«Будемо працювати тільки для зміцнення законності на території Луганської області. Будемо зміцнювати взаємодію із громадою, працюватимемо  із силовими структурами. У всій Україні кажуть за Луганщину через те, що тут дуже тісно взаємодіють усі. Всі розуміють, в якому часі наша країна і всі працюють, щоб все зміцнити, щоб ми якнайшвидше вийшли із цього стану  і повернулися до миру».

Нагадаємо, Олександр Гостіщев з лютого 2015 року очолював Жовківське відділення поліції на Львівщині. Тоді було багато скандалів і закидів стосовно того, що Гостіщева «просунув» його побратим нардеп Володимир Парасюк. У липні цього року прокуратура звернулася до Нацполіції із листом звільнити Олександра Гостіщева з посади.

Водночас у коментарі Львівському порталу колишній очільник поліції Жовківщини зазначив, що звільнився у серпні 2017 року за власним бажанням.

«Жодних підводних каменів тут немає. Я сам пішов з посади», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *