ОСТАННІ НОВИНИ

Воду у баняках гріють мешканці 22 будинків у Львові

Катерина Родак

|

Сьогодні, 6 вересня, на ранок гаряча вода подається до 1093 споживачів. Гаряча вода не подається до 22 будинків у Львові, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго». Про це інформують у прес-службі Львівської міської ради.

У Личаківському районі гаряча вода не подається до 20 будинків.

Будинки на вул. Шимзерів, 5а, вул. Мечникова, 8а, 8б, 10, 12, вул. Некрасова, 10 не отримують гарячу воду через гідравлічні випробування теплової мережі від котельні на вул. Шімзерів, 1а. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 8 вересня.

Також будинки на вул. Китайська, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 18, вул. Пасічна, 71а, 73, вул. Ярошинської, 2 ,4, 6 не отримують гарячу воду через заміну теплової мережі. Роботи триватимуть до 30 вересня.

У Франківському районі гаряча вода не подається до 1 будинку на вул. Єфремова, 68 через заміну теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 8 вересня.

У Шевченківському районі гаряча вода не подається до 2 будинків на вул. Мазепи, 33, 35 через заміну трубопроводу гарячої води. Роботи планують завершити сьогодні, 6 вересня.

У Галицькому та Сихівському районах гаряча вода подається до усіх споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *