ОСТАННІ НОВИНИ

В офісі Димінського правоохоронці проводять обшук

|

В головному офісі львівського бізнесмена Петра Димінського тривають слідчі дії. Львівські правоохоронці говорять, що обшуком займаються столичні колеги. Про це повідомляє кореспондент ТСН із посиланням на власні джерела.

Зокрема, біля офісі стоїть автобус із правоохоронцями в повному екіпіруванні. Двері до офісного приміщення зачинені. При цьому співробітники, як і львівські правоохоронці, не коментують обшуки. Місцеві слідчі посилаються на те, що обшук проводять київські колеги.

Водночас у коментарі Львівського порталу начальник департаменту комунікацій Нацполіції України Ярослав Тракало поінформував, що слідчі дії тривають в рамках кримінального провадження щодо ДТП за участі авто Петра Димінського:

«Я не знаю в чиєму офісі проводяться обшуки, я лише знаю, що слідчі головного слідчого управління Нацполіції України проводять у Львові слідчі дії в рамках кримінального провадження про ДТП за участі автомобіля Петра Димінського».

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що автомобіль Димінського потрапив у смертельну ДТП біля Львова. Згодом з’явилися деталі аварії.

Родичі загиблої переконують, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський, а провину взяв на себе Борщ. Згодом радник глави МВС Антон Геращенко прокоментував смертельну ДТП біля Львова за участі автомобіля Петра Димінського.

Також додамо, що у Львові арештували охоронця Петра Димінського Андрія Борща за підозрою у вчиненні смертельної ДТП біля Львова.

Окрім цього додамо, що згодом Апеляційний суд міста Львова посадив охоронця Димінського посадили під домашній арешт.

Водночас Геращенко закликав Димінського здати аналіз на ДНК, щоби підтвердити непричетність до смертельної ДТП.

Член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що Димінський вилетів до Женеви.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *