ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні розшукали двох малолітніх дітей, які загубились

Юлія Шпак

|

Вчора у Львові патрульні розшукали двох дітей, які загубились. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора, патрульні отримали орієнтування про зниклу дитину на площі Кропивницького. Інспектори миттєво прибули та почали розпитувати громадян, чи ті не бачили 3-річну дитину без нагляду дорослих. Через декілька хвилин люди повідомили, що бачили дівчинку в аптеці неподалік. Патрульні направилися туди та побачили дитину. Її привели до мами, яка пообіцяла, що буде більш уважно дивитися за дочкою. Також жінка написала письмову подяку патрульним, які оперативно допомогли.

На вулиці Мазепи, небайдужі громадяни побачили хлопчика, який стояв сам на вулиці, одягнутий в хатній одяг. Дитину накрили ковдрою та викликали патруль. Інспектори, які прибули на виклик почали пошуки батьків. На одному з балконів неподалік побачили жінку, яка впізнала свою дитину та ніяк не могла зрозуміти, яким чином син опинився на вулиці. Хлопчик часто любить ховатися, так і цього разу мама подумала, що син заховався в кімнаті. З жінкою провели профілактичну бесіду та попросили пильнувати своїх дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *