ОСТАННІ НОВИНИ

Водій, який у центрі Львова насмерть збив паркувальника, отримав три роки тюрми

Вероніка Рой

|

Львів’янин, який у січні 2017 року, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», здійснив наїзд на пішохода, отримав три роки тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Нагадаємо, що всупереч правилам дорожнього руху, чоловік на автомобілі рухався у пішохідній зоні заднім ходом з вулиці Театральної у напрямку вулиці Шевської, внаслідок чого здійснив наїзд на пішохода, який пересувався по проїзній частині дороги, попутно із автомобілем. Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід помер на місці події.

За результатами судового розгляду, Галицьким районним судом м. Львова, 29 серпня цього року, ухвалено обвинувальний вирок, яким особу, що спричинила ДТП, визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на три роки з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *