ОСТАННІ НОВИНИ

ДТП за участі Димінського: родичі загиблої підозрюють правоохоронців у затягуванні справи

Вероніка Рой

|

Родичі загиблої у моторошній ДТП за участі автомобіля Петра Димінського підозрюють правоохоронців у затягуванні справи. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив брат загиблої в ДТП Наталії Тріли Степан Мацевко.

«Ми підозрюємо правоохоронців у затягуванні справи. Адже ведуться незрозумілі дії. Перш за все, тягнуть час. Також перші особи (наприклад, міністр МВС Арсен Аваков, – ред.) говорили, що результати ДНК є, але сьогодні на засіданні суду прокурор каже, що їх немає. Такі речі для мене є зовсім незрозумілими і ненормальними», – сказав він.

Також Степан Мацевко зазначив, що родичі та друзі загиблої вимагатимуть об’єктивного розслідування справи.

«Я сподіваюся, що результат буде доведений правдою. В подальшому ми будемо подавати скарги, писати повторні заяви щодо вироку. Також вимагатимемо офіційну експертизу. Зараз ми думаємо, як діяти далі, але так просто цього не залишимо», – додав він.

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що автомобіль Димінського потрапив у смертельну ДТП біля Львова. Згодом з’явилися деталі аварії.

Родичі загиблої переконують, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський, а провину взяв на себе Борщ. Згодом радник глави МВС Антон Геращенко прокоментував смертельну ДТП біля Львова за участі автомобіля Петра Димінського.

Також додамо, що у Львові арештували охоронця Петра Димінського Андрія Борща за підозрою у вчиненні смертельної ДТП біля Львова.

Водночас Геращенко закликав Димінського здати аналіз на ДНК, щоби підтвердити непричетність до смертельної ДТП.

Член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що Димінський вилетів до Женеви. 5 вересня за рішенням суду, охоронця Петра Димінського Андрія Борща відпустили під домашній арешт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *