ОСТАННІ НОВИНИ

У Чернівцях та Дніпрі чиновникам та депутатам заборонили виступати на заходах до Дня знань

|

Чернівецька міськрада заборонила виступати чиновникам під час урочистостей з нагоди Дня знань у школах міста. Про це повідомляє «Молодий Буковинець».

За словами міського голови Чернівців Олексія Каспрука, міськрада та управління освіти міста не втручаються у процес організації свята Першого дзвоника, проте у мерії були надані певні рекомендації щодо цих урочистостей.

Перша рекомендація стосується заборони посадовцям виступати на урочистих «лінійках». «Чиновники виступати на урочистостях не будуть», – сказав Каспрук учора, 30 серпня, під час прес-конференції.

Сьогодні ж, 31 серпня, міський голова Дніпра Сергій Філатом заявив у себе на Facebook, що у місті чиновники та депутати також не виголошуватимуть промов на офіційних заходах у школах 1 вересня:

«Щойно дав вказівку в.о. мера Світлані Епифанцевій підготувати і підписати розпорядження про заборону чиновникам відвідувати в школах урочисті заходи на 1-е вересня. Виняток тільки для тих, хто веде в школу власних дітей як приватна особа. Директорам шкіл заборонити приймати і облюбовувати депутатів-популістів. Досить піаритися. Працювати йдіть».

Нагадаємо, що батьки закликали українських нардепів та високопосадовців не приходити на 1 вересня до шкіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *