ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти-медики у Львові склали клятву Гіппократа

|

Сьогодні, 31 серпня, на площі біля адміністративного корпусу Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького відбулось Урочисте засідання Вченої ради університету з нагоди Дня знань. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У межах Вченої ради першокурсників, які вступили у виш, урочисто посвятили у студенти.

Привітали студентів-першокурсників голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак, в.о. ректора ЛНМУ ім. Данила Галицького Мирослав Гжегоцький та ін.

«Це одне з найбільших свят в нашій країні – свято, коли кожна людина відкриває шлях до знань. Я би дуже хотів, щоб ця мить, коли одягнете білі халати, запам’яталась Вам, тому що це – водорозділ між дитинством та шляхом у доросле життя. Я хочу аби під час навчання Ви пам’ятали, що ця можливість, яку Ви сьогодні маєте, цей шлях який Ви відкрили перед собою, дається нам в тому числі і тому, що сьогодні  мешканці Львівщини на Сході країни боронять нашу незалежність. Пам’ятайте, що у Ваших руках – майбутнє України», – зазначив Олег Синютка.

Опісля, студенти урочисто зачитали клятву Гіппократа та одягнули білі халати.

На новий навчальний рік студентів-медиків поблагословив Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ Ігор Возьняк.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *