ОСТАННІ НОВИНИ

Керівнику апарату КМДА оголосили про підозру через підроблений диплом львівського вишу

|

Керівнику апарату Київської міськдержадміністрації повідомлено про підозру за підроблення диплому про вищу освіту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

За погодження Київської місцевої прокуратури №10 керівнику апарату Київської міської державної адміністрації (КМДА) 31.08.2017 оголошено підозру за фактом використання завідомо підробленого документу, а саме диплому Львівського національного університету імені Івана Франка, та сприянні у виготовленні цього підробленого документу.

Дії посадової особи, наразі відстороненої від виконання обов’язків, кваліфіковано за ч. 4 ст. 358 та ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 358 КК України.

Після вручення підозри зазначену особу допитано в статусі підозрюваного, однак від надання показів останній відмовився, посилаючись на положення ст. 63 Конституції України.

На даний час досудове розслідування триває.

Як повідомляв Львівський портал, у травні цього року у керівника апарату Київської міськдержадміністрації Володимир Бондаренка знайшли підроблений диплом бакалавра Львівського національного університету імені Івана Франка, на підставі якого він отримав ступінь спеціаліста в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Фото: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *