ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали чоловіка, якого розшукували у Росії за вчинення тяжкого злочину

|

У Львові затримано чоловіка, який розшукувався компетентними органами Росії за вчинення тяжкого злочину. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

У сучасних умовах можливість виїзду за кордон правопорушники нерідко використовують задля уникнення кримінальної відповідальності та покарання. При встановленні та затриманні таких осіб здійснюється процедура екстрадиції, яка є комплексом процесуальних та організаційних заходів, що мають на меті забезпечення принципу невідворотності покарання і є впливовим чинником у протидії злочинності.

Нагадаємо, наприкінці серпня цього року у Львові старшим оперуповноваженим Головного управління Нацполіції у Львівській області затримано громадянина Російської Федерації.

Встановлено, що у своїй державі чоловік розшукувався компетентними органами для притягнення до кримінальної відповідальності за тяжкий злочин.

Так, за участі прокурора, ухвалою Залізничного районного суду міста Львова до вказаного громадянина застосовано тимчасовий арешт.

Зазначимо, що після надходження запиту компетентних органів Російської Федерації про видачу зазначеної особи, прокуратурою Львівської області буде розпочато процедуру екстрадиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *