ОСТАННІ НОВИНИ

Для львівських школярів провели туристичну мандрівку «Похід з воїном в гори»

|

У рамках реалізації Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки 24 – 25 серпня було організовано тематично-туристичну мандрівку учнівської молоді Львова з воїнами АТО «Похід з воїном в гори». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Таборування відбувалось на території дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Старт» у с. Коростів  Сколівського району Львівської області.

У заході взяло участь учні Класичної гімназії при ЛНУ ім. І. Франка, НВК «Школи гімназії «Галицька», СЗШ № 23, СЗШ № 51 ім. І. Франка та учасники бойових дій в зоні АТО: Антон Петрівський – боєць добровольчого батальйону «ОУН», член проводу Добровольчого Руху «ОУН», у 2014 – 2015р.р. брав участь у бойових діях у с. Піски та на території Донецького аеропорту;  Захар Саджениця – боєць чоти «Карпатська Січ» 2014 – 2015р.р., Добровольчого батальйону «ОУН» 2017р., брав участь у бойових діях в          с. Піски та с. Кримське Луганської області; Тарас Катор – учасник бойових дій, медик.

Учні познайомились з трьома учасниками бойових дій в зоні АТО. В рамках 2-х денної тематично-туристичної мандрівки для учнів було організовано заняття з вогневої підготовки (розбирання та збирання автомата, пістолета, заняття з тактики ведення бою), стрільба з пневматичного пістолета по цілі, товариська зустріч з волейболу з воїнами АТО, похід в гори, купання на річці, вечірні співи біля ватри, заняття з медичної підготовки.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *