ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові днями стартують зйомки містичної драми «Ефір»

|

У п’ятницю, 1 вересня, у Львові та Львівській області розпочинаються зйомки повнометражного художнього фільму «Ефір». «Ефір» – це історія про військового лікаря, який на початку двадцятого століття проводить наукові експерименти з метою отримати владу над іншими людьми. Дія фільму розгортається в часи Першої світової війни на кордоні Австро-Угорської імперії на теренах української Галіції та Поділля.

Головні ролі у фільмі виконують відомі європейські актори Яцек Понедзялек (Jacek Poniedziałek) з Польщі, Жольт Ласло (Zsolt László) з Угорщини та молодий український актор Остап Вакулюк.

Для зйомок у фільмі також запрошені українські актори Станіслав Колокольніков, Марія Рябошапка, Олександр Логінов, Остап та Дмитро Ступка.

В Україні будуть проведені складнопостановочні зйомки з використанням спецефектів, піротехнічних ефектів, тварин, каскадерів, великої кількості акторів масових сцен.

З огляду на напружений режим зйомок, для можливості спілкування членів знімальної групи з журналістами буде організована спеціальна прес-конференція, присвячена початку зйомок.

Прес-конференція для ЗМІ відбудеться 31 серпня, о 20.00 год. в конференц-залі Львівського готелю Нота Бене.

Для отримання акредитації необхідно заповнити бланк-акредитації (стор. 2) та надіслати на адресу [email protected] (відповідальний Іван Ткаченко).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *