ОСТАННІ НОВИНИ

Син Нестора Шуфрича переїхав чоловіка на пішохідному переході

|

У суботу ввечері сином народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфричем Нестором Несторовичем безпосередньо на пішохідному переході скоєно наїзд на перехожого, постраждалий з численними травмами госпіталізований.

Про це повідомила прес-служба самого депутата Нестора Шуфрича.

У повідомленні підкреслюється, що ДТП скоєно на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім’ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.

Стверджується, що ДТП сталося, коли Нестор Шуфрич-молодший їхав повертати автомобіль в автосалон. Сам виконавець перебував при цьому на передньому пасажирському сидінні.

«Обставини ДТП в даний момент встановлюються. За попередньою інформацією, на вулиці Шота Руставелі безпосередньо на пішохідному переході або поблизу нього з можливим перевищенням швидкості Нестором-молодшим було скоєно наїзд на пішохода, 31-річного чоловіка, внаслідок чого той отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється», – йдеться в повідомленні.

У прес-службі депутата підкреслюють, що Нестор Шуфрич-молодший не залишав місце події, відразу вступив в контакт з поліцією і почав давати пояснення. Стверджується також, що він добровільно в супроводі адвоката і брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала повну відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою.

«Народним депутатом Нестором Шуфричем дано розпорядження надати максимальну допомогу потерпілому, забезпечити найвищий рівень медичного забезпечення, а в разі тимчасової втрати працездатності або інших негативних наслідків того, що сталося забезпечити компенсацію, в тому числі за принесену моральну шкоду», – йдеться в повідомленні.

У той же час народний депутат розпорядився надати синові максимальну юридичну допомогу в забезпеченні його цивільних прав згідно з чинним законодавством.

Першу медичну допомогу збитому пішоходу надав Мендель Асман – син головного рабина хасидів України Моше-Реувена Асмана, який вибіг з синагоги. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив його батько Моше-Реувен.

«Наш син Мендель, перебуваючи в цей час поблизу, встиг забігти в синагогу, взяти спеціальний ізраїльський медичний рюкзак першої допомоги, що знаходяться на охороні в синагозі, і встиг надати термінову медичну допомогу поки не приїхала швидка допомога. Допомогли навички, отримані за час служби в ізраїльській армії. Сказано, що людина, яка врятувала одне життя ніби врятувала весь світ», – написав рабин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *