ОСТАННІ НОВИНИ

Димінський полетів у Женеву на медогляд, - адвокат

|

Петро Димінський полетів у Женеву для того, щоб пройти обстеження у медиків. Про це повідомив його адвокат Микола Лисий у Facebook.

Зокрема, адвокат нагошолує, що Димінський не отримував повістки на допит 23 серпня.

«Своєю чергою, ще раз запевняю, жодних повісток на допити ані на середу, 23 серпня, ані на п`ятницю, 25 серпня Петро Димінський», – зазначив він.

«Далі, якщо Ви дійсно цікавились перебігом цієї справи і діями Ваших підлеглих, то очевидно би знали, що допит Петра Димінського слідчим відбувся у неділю, 20 серпня, про що свідчить відповідний протокол, підписаний в тому числі і підзахисним», – веде далі адвокат бізнесмена.

Водночас М. Лисий пише, що Димінський відлетів до Женеви, аби пройти медогляд.

«А тим часом сьогодні Петро Димінський, здійснюючи бізнес-візит до Женеви (так, саме ділову поїздку, а не «втечу», як її без суду і слідства намагаються подати фейсбук-міністри та фейсбук-радники, адже підзахисний має статус свідка і має право на вільне переміщення), пройшов медогляд у доктора медицини, лікаря Дімітроса Самараса.

Вердикт: «Підтверджую, що даний пацієнт перебуває в хорошому фізичному та психологічному стані, і що немає жодних медичних протипоказань, що створювали б будь-які конкретні обмеження, що стосуються його діяльності. Фактично, медична експертиза не виявила жодних слідів переломів, вивихів суглобів, синців, подряпин чи інших тілесних ушкоджень», – йдеться у повідомленні адвоката.
«Також необхідно звернути увагу на ще одну важливу обставину. Жодне відео і жодні докази на сьогодні про те, що підзахисний перебував за кермом, громадськості не продемонстровані! Натомість, з метою маніпуляції громадською думкою демонструється відео, де Петро Димінський перебуває за кермом іншого (!) автомобіля тієї ж марки, що підтверджує факт його відсутності в автомобілі, що потрапив у ДТП», – додає він, ймовірно, маючи на увазі учорашню публікацію Zaxid.net.

Нагадаємо,член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що Димінський вилетів до Женеви.

21 липня, у мережі з’явилося відео з місця ДТП, де видно чоловіка, що дуже схожий  на Петра Димінського, який підійшов до розтрощеного «Опеля», а потім попрямував у сторону позашляховика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *