ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова замайорів головний прапор області

|

Сьогодні, 23 серпня, біля будівлі Львівської обласної державної адміністрації провели урочисту церемонію підняття Державного Прапора України.  Про це повідомляють у прес-службі Львівської ОДА.

Участь у заході взяли керівники області та міста, військові,  діячі науки та культури, представники міжнародних, громадських, релігійних організацій, громадськість.

Право підняти Державний Прапор надали Ангеліні Гуртяк – дівчинці з Луганська, доньці загиблого добровольця – молодшого лейтенанта Юрія Гуртяка, який брав участь у проведенні антитерористичної операції на Сході країни.

Курсанти роти почесної варти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного пройшли урочистим маршем.

Окрім головного прапора області, військові урочисто пронесли синьо-жовті стяги, які у свій час майоріли в найгарячіших точках на Сході, підтримуючи бойовий дух бійців із Львівщини.

Також військовий оркестр Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підготував для усіх присутніх концерт-дефіле.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *