ОСТАННІ НОВИНИ

На Пасічній патрульні влаштували погоню за п'яним водієм

|

Патрульні зупинили на вулиці Пасічній нетверезого водія, який маневрував автодорогою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора близько 8 години вечора на вулиці Пасічній патрульні помітили автомобіль Mercedes-Benz Vito, водій якого порушив правила дорожнього руху. Інспектори надали вимогу про зупинку, проте чоловік проігнорував її та збільшив швидкість транспортного засобу. Патрульні почали погоню та неодноразово повідомляли водія про відповідальність через гучномовець. Водій маневрував дорогою та створював небезпечні ситуації. Згодом водій зупинив автомобіль на забороняючий сигнал світлофора, оскільки міг здійснити зіткнення з пішоходами. Патрульні скористалися ситуацією та заблокували подальший рух автомобіля. Після зупинки інспектори побачили, що водій має ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти перевірку. Результат – 1.91 проміле, що майже в 10 раз перевищує допустиму норму.

На чоловіка винесли постанову за порушення правил дорожнього руху та два протоколи: за керування в стані алкогольного сп’яніння та за невиконання вимог про зупинку.

Фото: скріншот відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *