ОСТАННІ НОВИНИ

На майже 100-тисячному хабарі впіймали керівника поліції охорони

|

СБУ, ГПУ і НПУ викрили у хабарництві керівника департаменту поліції охорони. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції.

Його затримали учора, 22 серпня, під час одержання 96 тисяч гривень неправомірної вигоди. Спецоперацію провели оперативники Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України спільно з працівниками Служби безпеки України та Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України.

У рамках розслідування кримінального провадження правоохоронці з’ясували, що посадовець поліції, окрім офіційних платежів за фізичну охорону, через посередника вимагав у киянина додатково передавати йому щомісяця неправомірну вигоду у сумі понад 80 тисяч гривень.

Затримали поліцейського під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 96 тисяч гривень. Слідчі з’ясували, що з червня цього року посадовець отримав понад 170 тисяч гривень.

На теперішній час слідчими готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *