ОСТАННІ НОВИНИ

Мережа супермаркетів «Алло» відмовляється українізовуватись

|

Мережа магазинів електроніки «Алло» подала апеляцію на рішення суду щодо надання інформації державною мовою про товар, що реалізується в інтернет-магазині. Про це повідомив голова ГО «Незалежні» Святослав Літинський.

За його словами, «Алло» оскаржує рішення суду про надання інформації про товари в інтернет-магазині.

«Що б зробив нормальний інтернет магазин, після зобов’язання суду надавати інформацію українською мовою? «Алло» вважає,що вимога споживача щодо надання інформації про товар українською мовою є незаконною.
Про це свідчить подана товариством апеляційна скарга на рішення суду першої інстанції, який зобов’язав ТОВ “Алло” надати інформацію про товари на своєму сайті повністю українською мовою», – повідомив С. Літинський у Facebook.
«У той час, коли інші торговельні компанії, телеканали і радіостанції стають на крок ближче до україномовного споживача, ТОВ “Алло” вирішило із таким споживачем боротися.
Очікуватимемо висновків суду апеляційної інстанції», – додав він.

Як відомо, торгова мережа супермаркетів електроніки в Україні «Алло». За інформацією з «Форбс», станом на жовтень 2014 року Алло займала друге місце серед інтернет-магазинів з виторгом в $100 млн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *