ОСТАННІ НОВИНИ

Димінський не з’явився на допит

|

Бізнесмен Петро Димінський не прибув на допит у поліцію на 10 ранку середи у справі про смертельну ДТП на Львівщині. Про це “Українській правді” повідомив член колегії МВС Антон Геращенко.

“Він не прибув на допит, який був запланований на 10 ранку сьогодні”, – зазначив Геращенко.

Він додав, що Димінському вручили дві повістки на допит, друга – на п’ятницю.

На запитання, що робитиме поліція, якщо Димінський вдруге не з’явиться на допит, Геращенко відповів:

“Тоді буде рішення слідчого про привід на допит”, – сказав він, уточнивши, що в такому разі слідчий зможе застосувати силу, щоб в межах закону Димінський таки прибув на допит.

Нагадаємо, учора член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що Димінський вилетів до Женеви.

Як відомо, ДТП відбулася 18 серпня. Автомобіль Петра Димінського на швидкості влетів у легковик Наталії Тріли, яка загинула на місці.

Пізніше правоохоронці арештували охоронця Петра Димінського Андрія Борща за підозрою у вчиненні цієї аварії. Своєю чергою родичі загиблої переконують, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський, а провину взяв на себе Борщ.

Вчора, 21 липня, у мережі з’явилося відео з місця ДТП, де видно чоловіка, що дуже схожий  на Петра Димінського, який підійшов до розтрощеного «Опеля», а потім попрямував у сторону позашляховика. Сьогодні Львівський портал писав, що Димінського допитали у справі резонансної ДТП.

Фото: UA-Footbal

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *