Як Львів завтра відзначатиме День прапора. Програма

|

У середу, 23 серпня, відбудуться урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

9:00 – урочиста церемонія підняття Державного Прапора України (пішохідна частини на вул. Винниченка, 14-18).

Вся будівля ОДА буде прикрашена прапорами України, відбудеться військовий церемоніал, дефіле Військового оркестру Академії Сухопутних військ ім..Гетьмана Петра Сагайдачного.

Прапор підніматиме дівчинка з Луганська, батько якої загинув на Сході України.

Також під час заходів проходитиме фотосушка «Моя Незалежність» – в парку «На Валах» будуть розвішані листівки, на яких зображені асоціативні символи України.  Листівки можна придбати, обмінявши їх на канцтовари. Придбані речі передадуть в сиротинець в.с.Сасів, Золочівського р-ну.

11:00 – урочисте віче біля меморіалу УГА, об 11:25 – запалення лампадок та покладання квітів до могил загиблих Героїв АТО, Героїв, що загинули під час Революції Гідності та борців за волю України на Личаківському кладовищі.

19:45 – у сквері «На валах» відбудеться нагородження переможців інтернет-конкурсу #UA26.  Під час показу в парку будуть розміщені букви  #UA26

20:00 – розпочнеться показ фільму «Політ золотої мушки» просто неба у парку «На валах». Минулого разу під час перегляду  фільму «Жива», який організовувала ЛОДА, прийшло більше трьохсот людей.

Фото: Сегодня

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *