ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова патрульні затримали автомобіль - «двійник» BMW

|

У Львові чоловік побачив «двійника» автомобіля свого батька і викликав патрульних. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Сьогодні, близько 1 години ночі, на телефон 102 зателефонував чоловік та повідомив, що бачив на проспекті Шевченка автомобіль марки BMW X5, який може бути так званим «двійником», оскільки в його батька такий самий автомобіль з такими ж номерними знаками. Заявник вказав куди попрямував транспортний засіб і вже на вулиці Івана Франка його зупинили патрульні.

Інспектори попросили водія пред’явити документита надати можливість перевірити номер кузова автомобіля. Чоловік показав необхідні документи та повідомив, що автомобіль не його, а родича. Номер кузова транспортного засобу був відсутній.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції, а також заявника, який показав фотографії реєстраційних документів аналогічного транспортного засобу. В подальшому автомобіль транспортували до відділу поліції та опечатали. Справою займаються слідчі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *