ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий про пікети стоматологів: «Важко знайти людей, яким справді безплатно лікують зуби»

|

Міський голова Львова Андрій Садовий відреагував на пікет, який нині під стінами Ратуші влаштували львівські стоматологи.

«Це триває вже більше як півроку. Як ви знаєте, депутати одностайно проголовували за  реформу стоматологій. До речі, така реформа проведена вже в багатьох містах України. Тільки одна поліклініка цю реформу зробила, якісно успішно працює – це перша стоматологічна поліклініка. Інші звернулися в суд і рішенням суду зупинили дію ухвали і саботують розгляд питання по суті. Я переконаний, що ця ухвала буде імплементована, буде впроваджена в життя, і стоматологія буде працювати на тих ринкових умовах, які сьогодні потрібні для громади міста Львова. Поза тим ми берем на себе повністю фінансування стосовно дітей і малозахищених категорій. Така робота проводилась і проводиться.

Я з ними мав достатньо багато зустрічей. Я пояснював ситуацію. Вони всі мене переконують, що дані стоматологічні поліклініки надають виключно безоплатні послуги. Я скільки спілкувався з людьми, мені дуже важко знайти людей, яким безоплатно лікують зуби. Тобто в нас якісь подвійні чи потрійні стандарти. Треба дивитись правді в очі і бути чесними», – сказав журналістам міський голова під час брифінгу.

Як повідомляв Львівський портал, нині о 10.00 біля Львівської міської ради комунальні стоматологи та пацієнти зібралися масштабний пікет міського голови Львова Андрія Садового.

Нагадаємо, у Львові зараз триває процес реформування стоматології. Незважаючи на це, три міські стоматполіклініки опираються змінам, а 3-ій поліклініці бунтують проти нового керівника і впровадження платних послуг.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *