ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поновили кримінальне провадження щодо захоплення озера «Задорожнє»

|

Щодо загородження території довкола озера “Задорожнє”, що на Львівщині, розпочато нове досудове розслідування. Про це йдеться у відповіді на депутатський запит нардепа Тараса Батенка.

«Заступник Генерального прокурора України Юрій Столярчук у відповідь на запит народного обранця переглянув закриття 18.07.2014 кримінального провадження за фактом самовільного захоплення берега в межах прибережної смуги озера Задорожнє. Оскільки рішення про закриття кримінального провадження прийнято передчасно. 31 липня 2017 року керівником Золочівської місцевої прокуратури вищезгадану постанову скасовано. Призначено земельно-технічну експертизу, хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури Львівської області», – повідомив Тарас Батенко.

Також він додав, що очільник ОДА Олег Синютка запевнив, що замовлено виготовлення технічної документації з інвентаризації земель навколо водойми «Задорожнє», і  сьогодні вказана документація перебуває на погодженні в Гонятичівській сільській раді, після чого проведуть землевпорядну експертизу.

«Затвердження у встановленому порядку вищезазначеної документації з інвентаризації та детального плану території дозволить завершити процедуру впорядкування території навколо водойми «Задорожнє», – підкреслив Тарас Батенко.

Нагадаємо, два роки тому активісти знесли огорожу довкола цього озера, проте її встигли відбудувати.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *