ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканцям Львівщини нагадують про правила безпеки під час святкування Дня Незалежності

|

До Дня Незалежності України рятувальник у Львівській області перейдуть на посилений режим несення служби. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Львівській області.

Головним завданням, яке стоїть перед рятувальниками, крім оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, є забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об’єктах, де планується проведення заходів присвячених святкуванню 25-ї річниці незалежності України.

Рятувальники проводять інформаційно-роз`яснювальні рейди на об’єктах із масовим перебуванням людей, де планується проведення масових заходів. Під час таких перевірок рятувальники проводять протипожежні інструктажі із керівниками закладів, стосовно дотримання ними вимог пожежної безпеки. Водночас, фахівці ДСНС нагадають відповідальним особам обов’язкові до виконання правила та заходи, про які необхідно подбати до початку святкових заходів у День Незалежності.

Із метою недопущення виникнення пожеж, надзвичайних подій та ситуацій, і травмування населення на об’єктах з масовим перебуванням людей рятувальники Львівщини нагадують основні правила безпечної поведінки.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *