ОСТАННІ НОВИНИ

Живко покинула рух Яроша на Львівщині

|

Олена Живко складає повноваження координатора Національного Руху  «Державницька ініціатива Яроша» Львівщини. Про це повідомляє прес-служба руху.

«Хочу повністю зосередитися на волонтерській роботі та адвокатській діяльності. Керуючи обласним осередком НР ДІЯ, я змушена була багато часу приділяти партійній діяльності: розбудові організації,  веденню документації, офісній роботі, часто відкладаючи «волонтерку» на другий план. Вже донесла своє рішення до Провідника НР ДІЯ Дмитра Яроша.  Він з розумінням поставився до нього», – розповіла Олена Живко. Окрім того, вона зазначила, що не припинятиме співпраці з Національним Рухом «ДІЯ» та Українською добровольчою армією.

«Тепер матиму змогу ще частіше відвідувати наших хлопців на передовій. Допомога добровольцям й надалі буде пріоритетом у моїй роботі. Також я надалі працюватиму у сфері юридичного супроводу бійців добробатів, захисту їх прав у судах та владних інстанціях. Окрім того, зараз мені вдалося вийти на новий рівень співпраці з українською діаспорою. Ми останні роки тісно співпрацювали по акції «Стоп Путін» по питанню визволення військовополонених та у волонтерській роботі. Зараз у мене є низка конкретних пропозицій по співпраці від Світового руху українців та інших діаспорських організацій»,  – зазначила Олена Живко.

Фото: yarosh.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *