ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові суд заарештував охоронця Димінського за підозрою у вчиненні смертельної ДТП

|

У Львові арештували охоронця Петра Димінського Андрія Борща за підозрою у вчиненні смертельної ДТП біля Львова. Про це повідомляє прес-служба Галицького районного суду Львова, передає Львівський портал.

Органом досудового розслідування встановлено, що 18 серпня 2017 року, близько 15 години 10 хвилин, підозрюваний, керуючи автомобілем марки «Мерседес Бенц», та рухаючись ним автодорогою сполученням «Львів-Краківець» і проїжджаючи її ділянку в с.Ямельня, Яворівського району Львівської області, в напрямку до м.Яворів, порушив правила дорожнього руху.

Також у прес-службі зазначають, що затриманий проявив неуважність до дорожньої обстановки та її змін, виконуючи обгін попутного йому автомобіля марки «Опель Астра», на перехресті з другорядною дорогою, яка веде до с.Ямельня, перетнувши при цьому суцільну лінію горизонтальної дорожньої розмітки, яка поділяє потоки транспорту зустрічних напрямків, не переконався, що це буде безпечним та не створить перешкод іншим учасникам руху, такими своїми діями створив аварійну обстановку, що призвела до зіткнення між ним та попутнім автомобілем марки «Опель Астра», який на той час розпочав виконання лівого повороту із автодороги сполученням «Львів- Краківець» на автодорогу, яка веде до с.Ямельня, Яворівського району Львівської області, внаслідок чого водій автомобіля марки «Опель Астра» від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події.

В ході розгляду клопотання, підозрюваний визнав свою вину у вичненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України, та вказав, що порушивши правила безпеки дорожнього руху, будучи особою, яка керує транспортним засобом, здійснив зіткнення із автомобілем марки «Опель Астра», що спричинило смерть жінки – водія. Відтак чоловіка заарештували без права на заставу.

Нагадаємо Львівський портал повідомляв, що родичі загиблої переконують, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський, а провину взяв на себе Борщ. Згодом радник глави МВС Антон Геращенко прокоментував смертельну ДТП біля Львова за участі автомобіля Петра Димінського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *