ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поліція впіймала іноземця з наркотиками

|

Львівські правоохоронці виявили у іноземця речовину, схожу на наркотики. Пакети з підозрілим вмістом скеровані на експертне дослідження. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Працівники Личаківського відділу поліції 19 серпня під час оперативного відпрацювання помітили на вулиці Конопницькій у Львові чоловіка, котрий поводився підозріло. Під час опитування чоловік повідомив, що він є громадянином однієї з африканських країн, в Україну приїхав у 2006 році. Законність перебування на території нашої держави іноземець підтвердив посвідкою на постійне проживання.

На питання, чи має він при собі заборонені в обігу речі, чоловік повідомив, що в кишені штанів у нього знаходяться поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною, поліетиленовий пакет та згорток із, наповнений дрібно меленою речовиною зеленого кольору рослинного походження . За словами іноземця, він знайшов їх на вулиці, назву якої не пам’ятає.

Пакети з сумнівною речовиною вилучені та скеровані на експертне дослідження. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, протягом серпня на території Львівщини проходять загальнодержавні профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант», метою яких є зменшення негативного впливу етнічної злочинності на криміногенну ситуацію в регіоні та державі загалом.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *