ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під час бійки затримали іноземця, що нелегально перебував Україні

|

У Львові на ринку правоохоронці виявили іноземця, який незаконно перебував в Україні. Вирішується питання щодо притягнення порушника до відповідальності. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Сихівський відділ поліції 20 серпня надійшла інформація про те, що на одному із місцевих ринків відбувається бійка. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили одного з учасників сутички – 50-річного громадянина однієї з пострадянських країн. Оскільки у нього була розбита голова, поліцейські викликали «швидку допомогу». Від госпіталізації чоловік відмовився.

При перевірці документів потерпілого з’ясувалося, що він порушив правила перебування на території України. Вирішується питання щодо притягнення його до адміністративної відповідальності та повернення за межі нашої держави.

Нагадаємо, протягом серпня на території Львівщини проходять загальнодержавні профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант», метою яких є зменшення негативного впливу етнічної злочинності на криміногенну ситуацію в регіоні  та державі загалом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *