ОСТАННІ НОВИНИ

«Шкільний портфель». Для малозабезпечених дітей у Львові проведуть день розваг

|

У середу, 23 серпня, Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з благодійним фондом «Турбота про місто» м. Київ проводить акцію «Шкільний портфель» для дітей з малозабезпечених сімей та сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Вікова категорія дітей: від 6 до 12 років, інформують у прес-службі міськради Львова.

Мета заходу – розвивати благодійництво, як один з пріоритетних напрямків допомоги потребуючим сім’ям. Сприяти різносторонньому дозвіллю у формі цікавого та змістовного відпочинку. Створити дружню та невимушену атмосферу, покликану мотивувати до позитивного сприйняття допомоги, як прояву підтримки та розуміння скрутних ситуацій.

Учасники заходу матимуть змогу відвідати Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр, що налічує велику кількість екзотичних тварин та декоративних рослин. Також діти отримають можливість веселого дозвілля у  Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького, де, завдячуючи дирекції парку, безкоштовно зможуть відвідати атракціони. Дійство завершиться частуванням смачними соками та врученням подарунків у вигляді рюкзаків, наповнених канцелярським приладдям, які нам охоче надали ТРЦ «Кінг Кросс», ТОВ «Альянс маркет».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *