ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий «прокоментував» скандальне будівництво дач на 15 га Замарстинівського лісу

|

Міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що питанням будівництва дач на 15 гектарах Замарстинівського лісу у Львові мають займатися правоохоронні органи. Про це він зазначив у коментарі Львівському порталу.

Власне на питання кореспондента Львівського порталу про те, чи буде офіційна  реакція зі сторони міської влади на це будівництво (все-таки воно відбувається у межах Львова), А. Садовий відповів неоднозначно:

«Я би дуже хотів, щоб державні органи влади, які мають необхідність і потребу здійснювати контроль, чітко проявляли свою позицію. Повинні проявити свою позицію працівники правоохоронних органів. Має бути закон.  Або всім давати, або… А обирати – давайте ми цьому дамо у Львові діляночку, а цьому не дамо, це нечесно. Має бути у всіх рівний підхід. Тому якщо є елітарні ділянки, і вартість такої ділянки є порядка 50-100 тис. доларів, то питання, чому хтось має її там отримати, а інші не мають право? Чим вони кращі від інших хлопців, які віддавали своє життя, здоров’я?».

«Міська рада не має права здійснювати цей контроль, ми не маємо права здійснювати правоохоронну чи судову діяльність. Мають працювати правоохоронні органи… За багатьма красивим назвами вибудовуються, на мою думку, некрасиві речі», – вважає він.

Нагадаємо, своєю чергою голова Львівської ОДА у коментарі Львівському порталу щодо цього будівництва зазначив, що не відмовляється від прийнятого раніше рішення.

Тим часом Генпрокурора України Юрія Луценка закликали відреагувати на земельну оборудку із Замарстинівським лісом у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *