ОСТАННІ НОВИНИ

Димінського закликають здати аналіз на ДНК, щоби підтвердити непричетність до смертельної ДТП

|

Радник міністра внутрішніх справ України, нардеп Антон Геращенко закликав Петра Димінського здати аналіз на ДНК, щоби підтвердити, що він справді не був за кермом авто, яке врізалося у іншу машину, спричинивши смерть молодої жінки. Про це він написав у Facebook.

«Слідчим, що розслідує ДТП за участю автомобіля Петра Димінського, у результаті якого загинула 31-річна Наталія Тріль, призначено експертизу слідів біологічних матеріалів, які залишилися на розкритій в момент зіткнення подушці безпеки “Mercedes”.

Експертиза буде проведена в Києві, в Науково-дослідному експертно-криміналістичним центрі МВС, силами кращих українських експертів.

По залишених на матеріалі подушки слідах від дотику особи водія буде встановлено формулу його ДНК.

Потім ДНК особи, яка перебувала в момент зіткнення за кермом “Mercedes”, буде зрівняна з ДНК 43-річного охоронця Петра Димінського, який заявив, що за кермом у момент зіткнення був саме він.

Якщо ДНК не співпадуть, – то буде очевидно, що за кермом машини не був охоронець, а хтось інший.

Рекомендую Петру Димінському, надати слідству можливість взяти у себе пробу ДНК, щоб прискорити процедуру встановлення реального винуватця смертельної аварії.

Нам всім потрібна тільки правда і правосуддя.

Якщо Ви, Петро, ​​справді не були за кермом, то Вам нема чого боятися і приховувати від слідства і суспільства.

Така принципова позиція Арсена Авакова, Сергія Князєва і моя», – написав він.

Нагадаємо Львівський портал повідомляв, що родичі загиблої переконують, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський, а провину взяв на себе Борщ. Згодом радник глави МВС Антон Геращенко прокоментував смертельну ДТП біля Львова за участі автомобіля Петра Димінського.

Також додамо, що у Львові арештували охоронця Петра Димінського Андрія Борща за підозрою у вчиненні смертельної ДТП біля Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *