ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові суд визначив заставу працівниці податкової інспекції, яку впіймали на хабарі

|

Посадовиці фіскальної служби Львівщини судом визначено 128 тис грн застави. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС.

Сьогодні, 18 серпня,  Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Західного регіону України та обрав старшому державному ревізору-інспектору відділу адміністрування податків та зборів з фізичних осіб та єдиного внеску території обслуговування Личаківської об’єднаної ДПІ Управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу, суд визначив розмір застави – 128 тис грн.

Нагадаємо, що напередодні слідчий відділ військової прокуратури Західного регіону затримав вказану особу на вимаганні та одержанні 100 тис грн хабара.

Неправомірна вигода призначалася за невідображення перевищення з боку фізичної особи-підприємця розміру загального річного доходу, а також непризначення в подальшому перевірки і нарахування штрафних санкцій.

Наразі корупціонерці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). Їй загрожує позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *