ОСТАННІ НОВИНИ

П’ятеро іноземців постраждали внаслідок ДТП на Львівщині

|

На автодорозі Київ – Чоп водій «Камазу» не впорався з керуванням і скоїв ДТП. Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали п’ять іноземців, серед них діти, а також водій «Камазу». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 17 серпня о 17.55 на автодорозі Київ – Чоп в селі Підбірці, Пустомитівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Камаз», 50-річний житель одного з сіл Миколаївського району, не впоравшись з керуванням виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Форд Транзит» під керуванням 38-річного іноземця. Після цього вантажівка, перебуваючи в некерованому стані, зіткнулася з автомобілем «ДАФ», за кермом якого перебував 40-річний мешканець міста Сокаль.

Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали водій мікроавтобуса та четверо його пасажирів – 31-річна жінка і троє дітей, віком 10, 9 та 3 роки, усі іноземці. У 9-річного хлопчика медики діагностували «перелом основи черепа, мозкова кома», його скерували в операційне відділення. Інші потерпілі отримали садна та забої.

Крім цього постраждав також водій «Камазу», після надання медичної допомоги чоловік повернувся додому.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *