ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Львову прогнозують грозу та до 29 градусів тепла

|

Впродовж 17 – 19 серпня по території Львівської області та місту Львову – місцями висока пожежна небезпека 4 класу. Також завтра місцями грози. Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

Так, 17 серпня синоптики прогнозують мінливу хмарність, вночі та вранці короткочасний дощ, гроза. Вдень без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер вночі змінних напрямків 3 – 8 м/с, вдень південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 13 – 15° тепла, вдень 27 – 29° тепла.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради нагадує, що висока пожежна небезпека в умовах виникнення загорання сухої рослинності, лісових насаджень і торфу, може призвести до масштабних пожеж, які становитимуть загрозу не лише довкіллю, житловим будинкам та інфраструктурі, але й життю і здоров’ю людей. Тому слід дотримуватись правил пожежної безпеки та обережно поводитись з вогнем.

Зазначимо, що загалом з початку року у  Львові обліковані вже 61 пожежа сухої рослинності та 16 пожеж на тофовищах, і близько 90% таких пожеж спричиняє людська недбалість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *