ОСТАННІ НОВИНИ

Площа Ринок перетворилась на місто шляхетних волоцюг

|

У середу, 16 серпня, у Львові стартували зйомки пригодницького художнього фільму «Шляхетні волоцюги». Однією з перших локацій, де буде знімальний майданчик, стала площа Ринок, передає кореспондент Львівського порталу.

«Фільм зніматимуть не лише на площі Ринок, а також на інших локаціях. Це національний фільм, який ми зможемо побачити в кінотеатрах.

Що важливо – Львів з’являється як Львів і це є рімейк дуже старому, довоєнному польському мюзиклу 1939 року про львівських батярів.

Зйомки фільму відбуватимуться у Львові та у Києві. Окрім площі Ринок, для зйомок фільму також будуть задіяні ще площа Музейна, двір Собору Святого Юра, вулиця Вірменська, Вірменський дворик. Але найбільший майданчик для зйомок залишається на площі Ринок. Для нас дуже важливо, що для зйомки залучені львівські актори»,- додала Ольга Райтер, голова Львівської кінокомісії.

Також для зйомок фільму використають і ретро-трамвай 1909 року випуску, який ЛКП «Львівелектротранс» передає в оренду фільммейкерам «Ганзафільм» для процесу зйомок стрічки «Шляхетні волоцюги». Вартість оренди трамваю з урахуванням знижки для «Ганзафілм» становить 1 тис. грн. в одну годину.

Виробництво фільму здійснюється на умовах держзамовлення та за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *