ОСТАННІ НОВИНИ

У «Львівтеплоенерго» розповіли, як триває підготовка до нового опалювального сезону

|

У Львові триває підготовка до нового опалювального сезону 2017-2018 року. На об’єктах теплопостачання ЛМКП «Львівтеплоенерго» тривають ремонтні роботи із заміни теплових мереж, проводиться ремонт основного і допоміжного обладнання ТЕЦ, котелень, ЦТП. Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі Львівської міської ради.

Левова частка ремонтних робіт припадає на заміну трубопроводів теплових мереж. Зокрема, минулого тижня розпочалися ремонтні роботи із заміни магістральної теплової мережі на вул. Пасічна,79, у Личаківському районі. Ділянка теплової мережі, яку планують замінити, забезпечує теплом близько 30 будинків та 1 школу. Орієнтовна вартість матеріалів становить 2,1 млн. грн. Роботи проводяться силами і коштом ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«Ця мережа є дуже важливою для нашого району, адже взимку по ній подається опалення до близько 30 будинків та 1 школи. Зимою мережа працює від котельні на вул. Китайська, 12а, а влітку є можливість переключення до ТЕЦ-1. Однак, у зв’язку із численними поривами на цій ділянці теплової мережі, було прийнято рішення замінити трубопроводи на попередньо ізольовані труби. Тут буде замінено 300 м. п. трубопроводу діаметром, 426\560 мм. Роботи ми розпочали в минулий четвер. Зараз проводимо розкопки. Труби вже привезені. За сприятливих погодних умов плануємо закінчити роботи відповідно до графіку.

Станом на сьогоднішній день в Личаківському районі залишається ще завершити роботи на тепломережі на вул. Кільцевій (смт. Винники) і на вул. Солодовій. Усі решта ділянки замінені, усі виявлені недоліки ліквідовані і ми плавно розпочинаємо роботи із заповнення будинків», – розповів Роман Антощак, начальник Личаківського району теплових мереж.

За словами головного інженера ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимира Штейбарта, роботи із заміни теплових мереж проводяться у всіх районах Львова. Зокрема, вже виконано заміну магістральної теплової мережі в районі ТЦ «Шувар» на пр. Червоної Калини, діаметром 720/900 мм довжиною 320 м.п., діаметром 219/315 мм довжиною 32 м.п.; виконано заміну магістральної теплової мережі в районі басейну «Медик» на вул. Сахарова, діаметром 273/400 мм довжиною 262 м.п.; виконано заміну магістральної теплової мережі на вул. Миколайчука, діаметром 530/710 мм довжиною 226 м.п.

«Зараз також тривають роботи із реконструкції двох котелень: на пл. Соборна, 5 (виконано демонтажні роботи, тривають будівельні роботи) та на вул. К.Левицького, 8 (виконано демонтажні роботи, тривають будівельні роботи). Вже змонтовано модульну котельню на вул. Коновальця, 103, що дало можливість ліквідувати дві підвальні котельні.

На найбільшому об’єкті теплопостачання – ТЕЦ-1, яка здійснює теплопостачання до 70% Львова, іде реконструкція парового котла ПК-6. Завершили роботи на ПК-7. Повністю зробили автоматику. Також приступили до реконструкції водогрійного котла ВК-3. Його продуктивність 180 Гкал/год. Цей один котел працює на весь Сихів. На ТЦ «Північна» (Тец-2) проводимо роботи на водогрійному котлі», – розповів Володимир Штейбарт.

На всі роботи з модернізації, реконструкції, заміни теплових мереж у річному бюджеті ЛМКП «Львівтеплоенерго» передбачено 43 млн. грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *