ОСТАННІ НОВИНИ

Під час фестивалю Параджанова на Левандівці усі бажаючі зможуть політати на повітряній кулі

|

Цього року на Левандівці вдруге відбудеться Міжнародний фестиваль Параджанова. Упродовж 20-27 серпня Культурно-мистецький центр «Супутник» та парк Левандівський перетворяться на епіцентр міжкультурного діалогу та актуального мистецтва. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Левандівка і Левандівський парк у минулому був летовищем. Тому під час фестивалю в нас функціонуватиме повітряна куля, яку завдяки команді з повітроплавання та спонсорам встановимо в Левандівському парку. На повітряній кулі побувати зможуть всі охочі, це буде оглядова атракція, прив’язана на відстані 150 метрів», – розповіла Юлія Хомчин,  секретар депутатської комісії з питань культури, молодіжної політики та спорту.

Вже традиційно 24 серпня на День Незалежності у парку Левандівському відбудеться великий концерт за участю вихованців КМЦ «Супутник» та  Народного дому Левандівки. Хедлайнерами цього року стануть гурти «Sisters Voice», «Lemko Blue Grass Band» та запальні «Гуцул Каліпсо».

Фото: bodo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *