ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє шахістів Львівщини боротимуться за Кубок світу ФІДЕ-2017

|

За Кубок світу ФІДЕ-2017 змагатимуться двоє шахістів Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У вересні в столиці Грузії Тбілісі стартує одне з головних шахових змагань світового рівня – Кубок світу ФІДЕ-2017.  За почесний трофей змагатимуться 128 шахістів на чолі з чинним чемпіоном світу норвежцем Магнусом Карлсеном.

Гратимуть у майбутньому турнірі й шестеро представників України, серед яких двоє представників Львівщини – багаторічний лідер національної збірної України Василь Іванчук та 26-річний Мартин Кравців.

Наразі ФІДЕ провела жеребкування першого кола Кубка світу-2017. В 1/64 фіналу Василь Іванчук зустрінеться з представником Казахстану Муртазом Кажгалеєвим, а суперником Мартина Кравціва буде Ігор Коваленко з Латвії.

Додамо, що інші українці отримали у суперники в 1/64 фіналу Кубка світу-2017 таких опонентів: Павло Ельянов – Олександра Лендермана (США), Руслан Пономарьов – Панаяппана Сетхурамана (Індія), Юрій Кузубов – Сергія Жигалко (Білорусь) та Олександр Арещенко – Антона Демченка (Росія).

Зазначимо, що переможець і фіналіст Кубка світу-2017, який завершиться у столиці Грузії 27-го вересня, отримають право зіграти у турнірі претендентів на світову шахову корону.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *