ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО: ворог поранив вісьмох українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, вісім військовослужбовців дістали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Ввечері, між 20 та 22 годиною, противник здійснив по одному обстрілу наших позицій у Кримському та Золотому. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. В обох випадках українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Донецький напрямок

Як і раніше, дуже неспокійна обстановка в Авдіївці. Бойові дії почалися близько 1 години ночі і тривали, з короткими перервами до пізнього вечора. Всього в Авдіївці вчора сталося 12 ворожих обстрілів, зокрема 5 мінометних. При цьому було випущено понад 30 мін. Вогонь вівся одразу з чотирьох різних напрямків. Також бойові дії вчора велися у Луганському, Верхньоторецькому та Кам’янці. Слід зазначити, що там противник двічі застосовував міномети та двічі – бронетехніку. Загалом українські війська вчора відкривали вогонь у відповідь на Донецькому напрямку більше 10 разів.

Маріупольський напрямок

У Красногорівці, Мар’їнці та Водяному окупанти активно застосовували міномети. При цьому було випущено понад 35 мін.

Також близько 16 години ворог обстріляв житловий квартал Мар’їнки. На щастя, серед місцевих мешканців постраждалих немає. Традиційно, важке озброєння застосовувалося в темну пору доби. Також неспокійно вчора було на деяких інших ділянках фронту – Новотроїцькому, Талаківці, Гнутовому, Широкиному. Українські війська активно вели вогонь у відповідь, в тому числі з озброєння бронетехніки, яке, нагадуємо, не підлягає відведенню за п. 2 Мінських угод.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 10 ворожих обстрілів, зокрема п’ять – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *