ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському СІЗО повісився засуджений

|

У суботу, 12 серпня, у львівському СІЗО повішеним знайшли в’язня. Цю інформацію Львівському порталу підтвердили у прес-службі обласної прокуратури.

За попередніми даними, загиблий  колишній працівник міліції.

«Він очікував покарання у СІЗО. З цим фактом зареєстровано кримінальне провадження, триває судово-медична експертиза», – зазначили у прокуратурі.

Водночас у прес-службі пенітенціарної служби Львівському порталу надали таку інформацію:

«12 серпня в обідню пору в камері установи виконання покарань №19 на саморобній мотузці було виявлено у підвішеному стані засудженого Ж. Проводиться досудове слідство».

За даними видання «Форпост», загиблий – Дмитрог Журавльов. Про нього відомо, що він свого часу служив шифрувальником на Військово-морському флоті, працював зв’язківцем у пенітенціарній службі та УМВС у Львівській області. У 2009 році, коли він повертався з роботи у міліцейській формі, невідомий проламав йому голову молотком. Після чого Журавльов отримав інвалідність і покинув службу. Через два роки під час сварки з сусідом тричі вистрелив у того з гумового пістолета. Від отриманих пошкоджень чоловік наступного дня помер, а Журавльова притягнули до кримінальної відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *