ОСТАННІ НОВИНИ

За сім місяців українці витратили 2,5 мільйони на поїздки Порошенка

|

На робочі поїздки президента Петра Порошенка в межах України в січні-липні було витрачено з держбюджету 2 млн 486,2 тис. грн. Про це повідомили в Адміністрації глави держави телеканалу 112 Україна.

Станом на 2 серпня президент встиг здійснити 14 регіональних поїздок. Найчастіше Порошенко відвідував Одеську область, де за вісім місяців був тричі.

«Також для забезпечення робочих поїздок президента України залучаються відповідні підприємства, установи і організації, що перебувають в управлінні Державного управління справами (далі – підприємства), які надають послуги з автотранспортного, медичного, санітарно-епідеміологічного, протокольного, господарського та іншого забезпечення. Крім того, для проведення заходів залучаються працівники Адміністрації президента України, Державного управління справами, підприємств, що пов’язано з витратами на відрядження», – додали в Адміністрації.

Крім того, в АП зазначили, що ведення окремого обліку за категоріями витрат щодо кожної робочої поїздки чинним законодавством не передбачено.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *