У Львові стартує Літня школа італійської мови для дітей

|

Із 14 до 18 серпня у Катехитичній школі Митрополита Андрея Шептицького (при храмі Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, що на Сихові), відбуватиметься Літня школа італійської мови для дітей «Un Viaggio a Roma» («Подорож до Риму»). Вивчати італійську мову запрошують дітей від 8-ми до 16-ти років. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Заняття відбуватимуться у креативній динамічній формі. Ми плануємо показувати відео, вивчати пісні. Все це стосуватиметься Риму та італійської культури загалом. Важливо, щоб дитина могла хоча б трохи читати. Тоді вона максимально зможе скористатись із занять, які ми організовуємо», – говорить Марія Хома, організатор Літньої школи італійської мови.

Заняття триватимуть з 10.00 год. до 15.00 год. В програмі занять є дві лекції вранці (перша – з 10.00 год. до 11.20 год., далі – перерва на каву, чай та спілкування, і наступне заняття, яке триватиме приблизно 1 год. 20 хв.), потім – перерва на обід (півгодини), пізніше – перегляд фільму італійською мовою.

Зареєструватись для участі у Школі та отримати детальнішу інформацію можна за тел. (093) 192-34-77 (п. Марія), або написавши на e-mail: [email protected].

Фото: Освіта.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *