ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі раптово помер 42-річний поліцейський, який пройшов усі «гарячі» точки АТО

|

На Донеччині під час виконання службових обов’язків на блокпосту помер поліцейський. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацполіції.


Сьогодні, 11 серпня,  Олександр Трегуб заступив на стоп-контроль у Мар’їнці. Під час несення служби правоохоронцю стало зле. Коллеги надали йому домедичну допомогу та викликали швидку, але дорогою до Курахівської лікарні серце поліцейського зупинилося. Йому було 42 роки.
Переселенець з Донецька, Олександр Трегуб у найскладніші для країни часи залишився вірним присязі і в 2014-му виїхав до Маріуполя. Працював в обласному главку поліції старшим оперативно-пошукової групи по лінії карманних крадіжок. Весь його службовий шлях присвячено карному розшуку – загалом 21 рік.

«Справжній професіонал, надійний бойовий товариш, людина з великим серцем», – так відгукуються про нього його коллеги.
Мар’їнка, Авдіівка, Дебальцеве – у складі зведених загонів поліції старший сержант Трегуб побував майже у всіх найгарячіших точках на мапі Донеччини. Рятував людей під нищівними обстрілами, допомагав, підтримував.
Останнім часом заступав на Мар’їнський блокпост. У 40-радусну спеку він вдягав екіпірування та сумлінно перевіряв кожну проїжджаючу автівку, бо знав, за його спиною стоять мирні мешканці не тільки Донеччини, а й інших регіонів України.
Сьогодні поліцейські назавжди втратили мужнього самовідданого правоохоронця. У чоловіка залишилася дружина і дві донечки 12 і 14 років.
Керівництво та особовий склад поліції Донеччини висловлює щирі співчуття сім’ї Олександра Трегуба і сумує разом з ними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *